Vadak Ura Bajnokság 2014

I. Országos Vadak Ura Bajnokság - 2014

Öregdiákjaink kezdeményezésére indult el a verseny, akik az ország minden részéből érkeztek.

I. helyezett: Simon Ferenc

II. helyezett: Mátrai Péter

III. helyezett: Mátrai Kristóf

Simon Ferenc beszámolója a versenyről:

"Mint ahogy azt föntebb említettem, az esemény kisebb tervezés után, sikerült létrehozni, és lebonyolítani. 12 év után újra Vadak Ura bajnokság volt a Szent Mór Iskolaközpontban. A jelenlévők létszáma sajnos nem volt teljes, ugyanis, pár régi harcost messze sodort az élet, és nem sikerült fölvenni velük a kapcsolatot, valakik felnőtt emberek lévén dolgoztak, és nem tudtak szabadságot kivenni, valaki pedig nagy igyekezetében, és izgalmában lesérült. (Innen is jobbulást kívánunk, MuttCutts.) Ha minden igaz, hagyomány lesz ebből a kezdeményezésből, és lesz még lehetőség arra, hogy újra összecsapjunk, és akár ti, olvasók is jelentkezzetek.  

Már rögtön az elején brutális öldöklő csata vette kezdetét. Giuseppe Garibaldinak (azaz nekem) 12 éve a 3. helyet érő bronzmedvét sikerült megszereznem. Erre a bajnokságra, egy különösen gyors lepkés-papagájos paklival készültem. Itt volt Brutus, akinek sikerült egy hihetetlenül félelmetes bizmut-os májmételyes kutyás paklit összeraknia, ne tudjátok meg, mennyire kegyetlen volt…, azután Jannny, alias HRVATSKT. Ő egy eszeveszettül mérgező hüllős-emlősös paklit hozott magával. Cöoki, alias, Pombér, kinek a paklija szintén nem volt gyenge; vérszomjas krokodilokkal megspékelt vadállat kártyákat tartott a kezében, meg is lett az eredménye. Skorpió király, a játék atyja és Eszter lánya már a legújabb kiadású, gyönyörű új kártyákkal rohamoztak. Legfőbb fegyverük egy mindenre elszánt bölény volt, egy kis zerge, illetve vérnyúl támogatásával. Itt volt Pety, a bajnok, aki régebben megszerezte az első helyet érő aranysast 2002-ben. Ma sem aprózta el, egy bitang erős papagájos, hüllős, emlősös, építményes paklit hozott magával.
Az országos döntőig Giuseppe Garibaldinak 12 évet kellett várnia arra, hogy egy álma váljon valóra (ennél többet már csak Alice-nek kellett várnia, a szomszéd srácra, aki sosem ment át, abban a híres számban.)"