Vadak Ura kártyajáték

Vadak Ura kártyajáték

Természettudományos stratégiai kártyajáték

Játékszabályok: Játékszabály kézikönyv

Lexikon: Vadak Ura Lexikon 5.7

Pakli teszt: Lombhullató erdők pakli teszt próbajáték

Füves puszták pakli teszt próbajáték


Kezdő készletek:

A kezdő készletek minden olyan lapot tartalmaznak, melyekkel egy játszma megnyerhető. Azoknak is ajánlottak, akik csak most ismerkednek a játékkal. Áruk 64 lapos dobozban 1500 Ft.

1. Lombhullató erdők - Füves puszták
2. Esőerdők - Szavannák

3. Tavak, folyók - Tengerek, óceánok

4. Mediterrán területek, sivatagokA Vadak Ura bajnokságra bárki nevezhet a helstab.akos@gmail.com e-mail címen. A verseny ingyenes. A felkészüléshez a versenyzők egy csomag Vadak Ura kártyát kapnak.

A versenyre nevező játékosok Erdőjáró szintről indulnak, 25 területük van.

1. forduló: Aligátor útja

20 gyakorló küldetést kell teljesíteni, amiért 20 szintkártya, valamint 4 Mester kártya jár.

Az összes szintet teljesítő játékos megkapja a Vadász rangot. Innentől 20 területről indul.

2. forduló: Farkas Útja

Kilenc szintet kell teljesíteni összesen 300 pontért. A győzelem 10 pontot, a vereség 5 pontot ér. Az összes szintet teljesítő játékos megkapja a Fővadász rangot. Innentől 18 területről indul.

A forduló teljesítéséért 5 Mester kártya jár.

3. forduló: Leopárd Útja

Tizenhárom szintet kell teljesíteni összesen 350 pontért. A győzelem 10 pontot, a vereség 5 pontot ér. Az összes szintet teljesítő játékos megkapja a Mester rangot. Innentől 15 területről indul. Minden 10 mérkőzés után egy Mester kártya jár.

4. forduló: Tigris Útja

Tizenhét szintet kell teljesíteni összesen 400 pontért. A győzelem 10 pontot, a vereség 5 pontot ér. Az összes szintet teljesítő játékos megkapja a Nagymester rangot. Innentől 12 területről indul. Minden 10 mérkőzés után egy Mester kártya jár.

5. forduló: Grizzly Útja

Huszonegy szintet kell teljesíteni összesen 500 pontért. A győzelem 10 pontot, a vereség 5 pontot ér. Az összes szintet teljesítő játékos megkapja a Bajnok rangot. Innentől 10 területről indul. Minden 10 mérkőzés után egy Mester kártya jár.

6. forduló: Széchenyi Zsigmond Emlékverseny

Ezen a szinten az év állatai, növényei lapokat lehet gyűjteni. Ezek különösen értékes lapok. A győzelem 3 pontot, a vereség 2 pontot ér. Minden 20 pont beváltható egy tetszőlegesen választott Év állata/növénye kártyára. Minden 10 mérkőzés után egy Mester kártya jár.