Vadak Ura Bajnokság 2017

Képek a bajnokságról: Vadak Ura 2017


Akciós kártyacsomagok a verseny résztvevőinek: (300 Ft/csomag)

Lombhullató erdők, Füves puszták, Szavannák, Esőerdők, Tengerek-óceánok, Tavak-folyók, Háziállatok, Ősállatok, Sivatagok, Hegyvidékek, Kórokozók, Madarak.

Egyéni versenyek:

Az egyéni versenyeken az alább felsorolt versenyfüzetek bármelyikével részt lehet venni. A különböző tipusú füzetekkel játszó versenyzők egymással is játszhatnak (Pl. Farkas Útja versenyfüzettel lehet Tigris Útja versenyfüzet ellen is játszani), tehát a pontok és szintek ugyanúgy értendők. Egyedül a versenyfüzetek beadásakor kapott szintkártyákban és mesterkártyákban van különbség.

Tigris Útja egyéni verseny:  A 2014-es bajnokság versenye. A versenyben összesen 500 pontot lehet elérni. 16 szintje van.

Farkas Útja egyéni verseny: A 2015-ös országos bajnokság versenye. A versenyben összesen 300 pontot lehet összegyűjteni. 9 szintje van.

Leopárd Útja egyéni verseny: A 2016-os országos bajnokság versenye. A versenyben összesen 400 pontot lehet elérni. 12 szintje van.

Grizzly Útja egyéni verseny: A 2017-es országos bajnokság versenye. A versenyben összesen 400 pontot lehet elérni. 20 szintje van.

Széchenyi Zsigmond Emlékverseny: A versenyben az év állatait lehet összegyűjteni a 2015-16-os évekből.

Csapatverseny: 

4 fős csapatok 6. osztályig jelentkezhetnek. A csapatverseny két fordulóból áll, melyekben maximum 55-55 játszmát lehet játszani, majd az országos döntőben fejeződik be. A csapatok a Grizzly Útja versenyfüzetet használják.

A versenyeken kezdő és haladó kategóriát indítunk: A kezdő kategóriában nem használhatóak az év állatai kártyák, a mester kártyák, valamint csak a Grizzly Útja szintkártyák lehetnek a pakliban!

Versenykiírás 2017

Versenyszabályzat 2017

Grizzly útja első forduló versenyfüzet